History
News
Our telecast
Restaurant
Personnel
Guests
Gallery
Kitchen
Main Dishes
Bar
Contacts
Guestbook
Menu
History
News
Our telecast
Restaurant
Personnel
Guests
Gallery
Kitchen
Main Dishes
Bar
Contacts
Guestbook
Kitchen
Next Section
Kitchen
Gallery of Dishes
Салат «Цезар» с куркою та анчоусною заправкою
Салат «Винегрет»
Салат «Греческий»
Салат «А-ля Валуа» с авокадо, крабовым мясом и креветками
Салат с гулявником, креветками и малосольной лососиной
Салат «Морські мешканці»
Олів’є «Ермітаж» (по рецепту 1907 року з курячим м’ясом і язиком)
Олів’є «Ермітаж» (по рецепту 1907 року з курячим м’ясом і язиком)
Салат с тёплой телятиной и овощами
«Бринжелла» – запечённый баклажан с тхиной и греческим сыром
Ікра баклажанова
Холодець
«Карпаччо» м’ясне (по-італійському рецепту)
Эскарго из улиток
Трио тартаров
Террин из Фуа-Гра с копчёной уткой и конфетюром
Фуа Гра з соусом з ожини по рецепту французькому)
Борщ український справжній
Грибний суп-пюре «Пармантьє» (з білим трюфелем)
Солянка збірна м’ясна
Суп з курки
Солянка рыбная наваристая
Бараняча нога томлена в кларет з картоплею і розмарином
Нога качина запечена з яблуками
Каре ягнёнка
Камбала на гриле
Каре телятини з запеченими овочами і соусом з лисичок
Каре телятини з запеченими овочами і соусом з лисичок
Кнелі з кролика з домашньою лапшою і соусом з білих грибів
Кнелі з кролика з домашньою лапшою і соусом з білих грибів
Котлета «Олександрівська», фарширована Фуа-Гра і трюфельною пастою з пюре (приготована по старинному рецепту)
Котлета «Олександрівська», фарширована Фуа-Гра і трюфельною пастою з пюре (приготована по старинному рецепту)
Котлета «Царская»
Котлета фарширована за рецептом Пожарського
Форшмак від шефа
Ікра благородних риб з млинцями і тостами
Ікра з Камчатського лосося з млинцями і тостами
Ікра щуча
Асорті копчених риб
Севіче з лосося
Штрудель с лососем, яблоками и миндальной стружкой
Оселедець а-ля натюрель з картоплею
Стерлядь «Заворожена» на парах шампанського
Стерлядь «Заворожена» на парах шампанського
Лобстер «Термідор» під сиром пармським
Лососина зі східним соусом
Щука фарширована по-містечковому креветками і пюре з мускатним горіхом
Щука фарширована по-містечковому креветками і пюре з мускатним горіхом
Судак з овочами
Тунець «схоплений» на вогні с апельсиновим понзо
Тунець «схоплений» на вогні с апельсиновим понзо
Креветки тигровые с салатом и анисовым соусом
«Марсанье» (белый амур с пюре из печеного картофеля (по рецепту ресторана «Пушкин»)
Мидии черноморские с соусами раными
Кокиль из камчатских крабов
Салат з козячим сиром в тісті з медом та авокадо
Овочі гриль
Соління домашні (огірки, помідори, капуста і т.д).)
Асорті пиріжків з різними начинками
Асорті з салом